Στρατηγική συνεργασία με Korplast

Ησυνεργασία μας με την korplast, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο είδος της σε όλη την Ευρώπη, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε λύσεις ακόμα και για τις ποιό απαιτητικές σας ανάγκες με προϊόντα μη τοξικά και με την καλύτερη ποιότητα πλαστικών που υπάρχει στην αγορά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε απο τον Νικόλαο Κορνελάκη το 1994 , σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης , έχοντας ως παραγωγικό προϊόν τα πλαστικά καλαμάκια ροφήματος. Με σταθερά βήματα και επενδύοντας συνεχώς σε νέα σύγχρονα μηχανήματα, για καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα, διαθέτει τον ποιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράγει τα καλυτέρα προϊόντα.

Τα υλικά είναι όλα μη τοξικά , με την καλύτερη ποιότητα πλαστικών που υπάρχει στην αγορά , κατάλληλα για τον άνθρωπο και φέρουν όλα τα ανάλογα πιστοποιητικά ενώ από το 2009 η Κορπλαστ είναι πιστοποιημένη με ISO 22000.

Η συνεργασία με μια τέτοια εταιρεία με τόση τεχνογνωσία που απόκτησε όλα αυτά τα χρονιά αλλά και το άριστα καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει , έχει ως αποτέλεσμα να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών μας.